img40

El passat dia 31 de juliol de 2018, a la seu de la Caixa del C. Antoni Asens de Móra d’Ebre es va signar de nou el conveni de col·laboració entre la Unió de Botiguers de Móra d’Ebre (UBM), l’Obra Social “La Caixa” i  l’Associació Jeroni de Moragas, amb la presència de la presidenta de la UBM, Clara Rodríguez; la directora de Caixabank a Móra d’Ebre, Montse Rincón, i el gerent del centre Jeroni de Moragas, Josep M. Garcia.

Aquest conveni té com a objectiu establir un marc de col·laboració en el qual es promogui la realització d’activitats benèfiques, socials o educatives i col·laborar en el compliment de les finalitats socials de l’entitat de promoció del comerç local.

En aquest marc s’enquadra la realització de la Setmana Solidària per a l’Associació Jeroni de Moragas “Les teves compres seran solidàries si pagues amb targeta”, que es va realitzar durant la setmana del 19 al 24 de març a tots el comerços associats a la UBM i en la que es van recollir 1.500 euros, que es destinaran integrament a l’associació Jeroni de Moragas.