Móra d’Ebre ha celebrat avui els actes centrals del Carnaval 2019, amb una rua pels principals carrers de la població amb la participació de 38 comparses, set colles d’animació, quatre carrosses de grans dimensions i unes 1.100 disfresses. La rua s’ha iniciat a les set de la tarda i ha transcorregut pels carrers d’Antoni Asens, del Doctor Peris, de Bonaire, de les Comarques Catalanes, d’Antoni Asens i del passeig del Pont fins a l’Illa de Saurí, on hi havia instal·lada una carpa per a continuar la festa nocturna. En acabar la rua ha tingut lloc el repartiment de llonganissa per als participants i sopar popular amb festa i música fins a la matinada.

Dimecres que ve es donaran a conèixer els guanyadors dels premis a les millors comparses en les diferents categories convocades, en el decurs d’una festa amb espectacle a la plaça de Dalt. Entre els temes de les disfresses que han lluït les colles a la rua han destacat la comparsa de Molin Rouge, la dels nuvis, la de Bohemian Rhapsody o la del seguici de Sant Antoni, entre d’altres de força espectaculars.

Els actes del Carnaval morenc continuen demà a partir de les cinc de la tarda amb el Carnaval Infantil al teatre de La Llanterna.