La morenca Oxana Bonjorn es va proclamar campiona de Catalunya de cros per equips en la categoria cadet femení formant part de l’equip de la Joventut Atlètica d’Arbeca. Aquest cros es va celebrar el passat diumenge 12 de febrer a Caldes de Malavella (Girona). Gràcies a aquest primer lloc, l’equip s’ha classificat classificat per al Campionat d’Espanya de cros per equips, que es farà a Orpesa (Castelló) el proper 26 de febrer.

Individualment va quedar en 4rt lloc. Aquest fet li permetrà amb quasi total seguretat participar al Campionat d’Espanya individual i per autonomies, que es farà a Don Benito (Extremadura) el proper 26 de març, formant part de la selecció catalana.

De fet, ja va debutar amb Catalunya al cros internacional d’Elgoibar (País Basc) el passat 22 de gener, després de quedar en 2n lloc en el Gran Premi Català de cros (competició que consta de 6 crosos on participen les millors atletes catalanes), concretament va quedar 2a a Calldetenes, 4a  a Mataró, 3a a Granollers, 1a a Banyoles i 1a a Vic (a Girona no va participar).

Oxana Bonjorn