El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i l’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, han inaugurat avui les obres de remodelació de la plaça de l’Estrella, que han consistit en la renovació del paviment, la millora dels serveis i la dotació de mobiliari urbà. Les obres han sigut executades per una empresa local en les últimes setmanes i han servit per a donar resposta a una reivindicació dels veïns de la plaça i dels carrers del voltant.
 
L’alcalde, Joan Piñol, ha explicat que la de l’Estrella és una plaça que feia anys que no s’actuava i que havia vist com s’havia deteriorat el paviment, de pedra d’Alcover, per la qual cosa el ferm presentava irregularitats. “Els veïns, majoritàriament la gent gran, m’havia mostrat reiteradament la seua incomoditat per aquest fet, per la qual cosa hem decidit actuar des de l’Ajuntament per a donar solució al problema”, ha declarat l’alcalde.
 
Les obres s’han efectuat amb el suport financer de la Diputació de Tarragona, que ha complementat la inversió municipal. En els treballs s’han reutilitzat els llambordins de l’antic passeig del Pont, que ha sigut renovat recentment. Aquesta circumstància l’ha posada en relleu el president de la Diputació, Josep Poblet, en el seu parlament, ja que considera que és una manera de mantindre les arrels del municipi.
 
L’acte inaugural ha consistit en el descobriment d’una placa commemorativa que dona constància de les obres realitzades i un petit aperitiu amb brindis de cava entre les autoritats presents i els veïns de la zona.