Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Móra d’Ebre acollirà les XIV Jornades de Jocs de Rol i Estratègia de la Ribera d’Ebre que tindran lloc els propers 16 i 17 de setembre al Teatre Municipal La Llanterna. Són unes jornades on l’entrada és gratuïta i amb una oferta d’oci alternatiu molt amplia amb demostracions i campionats de diferents tipus de jocs de taula, rol i pensades per a tota la família. Enguany, com novetat, presenten un rol dirigit a nens a partir de 3 anys.

De les activitats aquest any els organitzadors destaquen activitats el torneig del videojoc “League of Legens” (Lol), el món dels e-sports està ocupant cada cop mes protagonisme a la xarxa, amb milions de jugadors sols d’aquest joc a nivell mundial. També tindrà lloc rol en viu: “Selección Natural”, a càrrec d’Enric Pla. El rol en viu és una variació dels jocs de rol, on els jugadors representen als personatges a temps real i de forma escenificada. En aquest cas l’aventura es centrà en un futur proper post guerra nuclear i uns supervivents desperten en una estació espacial. El director d’aquesta partida, Enric  Pla, ha sigut diversos cops nominat com el millor màster (director de joc) de les jornades de Tarragona.

Finalment, hi haurà la xerrada “Els jocs aplicats a l’ensenyament”, a càrrec de Fernando Chavarria, Llicenciat en Física. Professor de Secundaria amb dilatada experiència en l’ús de la gamificació a l’aula. És també autor de jocs de taula, amb dos jocs publicats: “10 Negritos” (Peká Editorial 2015) i “Hatflings!” (Meridiano6 2016). Membre de Ludo (Asociación de Autores de Juego de Mesa de España), ha obtingut diversos premis i mencions pels seus jocs entre ells el prestigiós “Concurs Internacional de creació de Jocs de taula Ciutat de Granollers” l’any 2013.