CaixaBank inaugura una oficina ‘Store’ a Móra d’Ebre

///CaixaBank inaugura una oficina ‘Store’ a Móra d’Ebre

Durant l’acte, l’alcalde, Joan Piñol, ha agraït a CaixaBank l’aposta de modernització que ha fet amb l’obertura d’aquesta nova oficina. Piñol, que també ocupa el càrrec de president de Base en la seua qualitat de diputat a la Diputació de Tarragona, no ha deixat passar l’ocasió per posar en valor l’acord assolit amb la entitat bancària, que ha permès d’obrir deu nous caixers automàtics en municipis petits

de la província que no disposen de cap oficina bancària. Per la seua banda, Jaume Masana, ha destacat que l’objectiu final de la nova oficina és oferir el millor servei als clients de la població.

La nova oficina Store de Móra d’Ebre, de grans dimensions, unifica en una única seu les dos oficines de caire tradicional que disposava l’entitat a la capital riberenca. Les oficines Store es van començar a implantar el 2013. CaixaBank disposa de 207 oficines d’aquest model a l’Estat. A la demarcació de Tarragona CaixaBank disposa d’onze oficines del nou model: dos a Tarragona, dos oficines a Reus, i una oficina al Vendrell, Valls, Salou, Tortosa, Cambrils, Amposta i Móra d’Ebre.

180703estore

juliol 3, 2018|Obres i Serveis|