DSC_0616L’Ajuntament de Móra d’Ebre ha celebrat avui, 20 de novembre de 2017, una sessió plenària extraordinària en la qual s’han adoptat els acords seguents:

1. S’ha aprovat l’expedient 9/17 de modificació de crèdit per a suplementar en 15.000 euros la partida del pressupost municipal de 2017 per a l’adquisició d’una embarcació de transport fluvial de passatgers. En total, la partida queda dotada amb 65.000 euros. Properament es farà la licitació per a l’adquisició de la barca. S’ha aprovat per 8 vots a favor (PDeCAT i PP), 3 en contra (ERC) i 2 abstencions (PSC).

2. S’ha aprovat l’establiment d’una ordenança fiscal reguladora d’una taxa de 2 euros per a l’accés de visites al castell de la població i la mofificació de l’annex 17 de l’ordenança fiscal reguladora dels preus públics. En el cas de la taxa de visites al castell, hi haurà una exempció per als empadronats i nascuts a Móra d’Ebre. S’ha aprovat el punt per 11 vots a favor (PDeCAT, ERC i PP) i 2 abstencions (PSC).
3. S’ha aprovat inicialment una modificació puntual de les Normes Subsidiàries de Planejament Urbanístic a la zona dels equipaments esportius. Es dona naturalesa de vial al carrer Pepita Grangé i es delimita la zona esportiva amb la inclusió de les pistes de tennis i de pàdel. S’ha aprovat per 8 vots a favor (PDeCAT i PP) i 5 abstencions (ERC i PSC).
4. S’ha aprovat una moció del grup del PSC de rebuig a l’empresonament del vicepresident de la Generalitat, de 7 consellers del govern català i dels presidents d’Òmnium Cultural i de l’Assemblea Nacional Catalana per 12 vots a favor (PDeCAT, ERC i PSC) i 1 abstenció.